Instagram Etiket Sınırlaması Nedir?

Instagram hashtag sınırı günümüz itibari ile 30 etiket olarak belirlenmiştir. 30 taneden fazla etiket girildiği zaman içeriğinizi yükleyebilirsiniz fakat paylaştıktan sonra içeriğin altında bir açıklama göremeyebilirsiniz. Takipçilerinizi sıkmamak, spam almamak için Instagram hashtag sınırı 30 olsa bile siz bundan daha az etiket kullanmalısınız. Çok kullanılan popüler hashtagleri kullanarak daha az ama etkili etiket kullanımı sağlamış olursunuz. Aynı zamanda Instagram yorum sınırlaması, insta günlük takipçi sınırlaması gibi farklı başlıklarda sınırlamalar da bulunmaktadır.

Instagram’da En Çok Beğeni Alan Hashtagler Nelerdir?

Instagram hesabında çok beğeni alan etiketler daha fazla takipçi kazanmayı sağlayan bir sistemdir. Tag ya da hashtag denilen kavramlar, aynı etiketi paylaşan tüm içerikleri bir arada toplamaktadır. Instagram, fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden işleyen bir sosyal medya uygulamasıdır. Türkiye’de de kullanımı oldukça yaygın olan bu uygulamada, etkileşim gönderi beğenme ve gönderi paylaşımı şeklinde gerçekleşir. Dünya genelinde, ünlü kişilerin gündelik yaşamlarında paylaştığı gönderileri takip edilen, birbirinden güzel olan manzaralar bulunan bu uygulamada, instagram kullanıcıları binlerce takipçi kazanmak istemektedir. Daha fazla takipçi kazanmak için ise instagram etiketleri yardımı olacaktır. Bu etiketler, içeriklerin daha fazla kişiye ulaşmasının en kolay yoludur.

Instagram Beğeni Etiketleri Nelerdir?

Instagram beğeni hashtag kavramı, instagram kullanıcılarının fotoğraf ve videolarının herkes tarafından görülmesini sağlamaktadır fakat unutulmaması gereken en önemli durum, etiket kullanımı gizli hesap kullanan kişiler için geçerli olmayan bir kavramdır. Yani gizli hesaba sahip kullanıcıların etiketli fotoğraf ya da videoları diğer kişiler tarafından gözükmemektedir. En çok kullanılan instagram etiketleri popüler olanları şu şekilde verilmiştir:

#love #TagsForLikes #TFLers #iphoneonly #instagood #bestoftheday #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #smile #follow4follow #like4like #look #picoftheday #food #instadaily #instafollow #followme #girl #instacool #instago #all_shots #follow #webstagram #colorful #style #swag #instalike #instagram #nofilter ve #noneedfilter etiketleridir.

Popüler Instagram Etiketleri Nelerdir?

En çok kullanılan instagram hashtagleri şu şekilde verilmiştir:

#amazing #TagsForLikes #followme #all_shots #textgram #family #instago #igaddict #awesome #girls #instagood #my #bored #baby #music #red #green #water #harrystyles #bestoftheday #black #party #white #yum #flower #2012 #night #instalove #niallhoran #jj_forum gibi pek çok etiket, son zamanlarda instagram’da kullanılan ve instagram ettiketleri en popüler olanlardan bazılarıdır.

Instagram Yorum Sınırlaması Nasıl Yapılır?

Instagram’da yorum sınırlama işlemi için daha önceden çok yorum limiti yoktu denebilir. Instagram yeni güncellemeleri ile birlikte gelen yorum sınırlama özelliği ile artık kullanıcı yorumlarını sınırlayabiliyor, gruplayabiliyor ya da filtreleyebiliyor. Insta günlük takipçi sınırı gibi bir uygulama olan Instagram’ın bu özelliği sayesinde de içeriklerinize yapılan yorumları iyi – kötü ve olumlu – olumsuz olarak sınırlandırabileceksiniz. Instagram’ın bu özelliği markalar ve ürün satışı yapan hesaplar için daha işe yarardır. Markalar, satış yapan herkes ürün hakkında yapılan yorumları tek tek okumak yerine çok daha kolay bir şekilde filtreleyerek kullanabilir.

Instagram Takipçi Sınırı Nedir ve Nasıl Kaldırılır?

Instagram takip sınırı mobil uygulamalarda kullanıcıların spam oluşturmaması için getirilen bazı limitlerden biridir. Bu gibi limitler hem kullanıcıları spamdan korumak hem de uygulamanın kullanıcı kalitesini dengede tutmak amacı ile yapılmaktadır. Insta günlük takipçi sınırı 7.500 kişidir. Yani 1 gün içerisinde en fazla 7.500 kişi takip edebilme imkânınız vardır. Bu sayıdan fazla hesap takibi yapamazsınız. Normal şartlar altında da Instagram takip sınırı oldukça iyi karşılanmaktadır. Spam olmadıktan sonra saatte 160 kişiden fazlasını eklemek ya da takip etmeye başlamak kolay bir durum değildir.